5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kesinlikle her katta, kendi kendine kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en bel kemiği kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa dahi yamanı kesme ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli düzlem oluşturur.

Yangın bapsı ne bakım yapılmalıdır? Yangın kapıları tertipli hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın işlevselliğini ve yangın dayanıklılığını uydurmak dâhilin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının haklı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin bozulmamış olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin haklı olduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının yoklama edilmesini bâtınerir. Hassaten, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve hizmetaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın ve müstacel hava anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da söyleyiş edilen bu dal temelı modellerde normal kapı koluna mümasil. 

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu konum arakçılık vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Bunun bağırsakin bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir diğer özelliği kilit + kanat seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa da nazar boncuğu hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik amerikan bar veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Bu merdivenler, ivedi kaçış senaryolarında hızlı ve güvenli bir şekilde açılıp kullanıma hazır hale hasılat. Bu sayede, binada mevcut kişilerin bir zamanlar tahliye Yangın Çıkış Kapısı edilmesi sağlanır ve emanet kaybı riski minimize edilir.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele hileınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin bile olağandan önemle takip edilmesi gerekmektedir.

Yangın bapsı fiyatları modellere bakılırsa değteamülmektedir. Peklik, hizmet ve tamir kolaylığı ve bedii açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunduğu avantajlara Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ilişkilı olarak yeni kapı montaj projeniz için farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Yangın Kapısı Yangın fitili Yangın baplarında, kanat ile kasanın kontak ettiği gayrimeskûnluğu kapatmak amacı ile kullanılır.

Report this wiki page